Slider4
Slider2
Slider3
SLider1

Vi räkna ut ditt energibehov hos oss!

Slider5

Aktuellt

Här hittar du det senaste från Kropp & Energi.

Vi hjälper dig att hitta formen 2015 med 2 bra erbjudanden

2015-01-07

 

Efter att ha firat både jul och nyår har vi nu tagit några små steg in i 2015. Ett nytt år innebär också nya möjligheter och det vill vi på Kropp & Energi ta fasta på. Vårt bästa råd till dig som vill leva ett hälsosammare liv är att sätt rimliga och tydliga mål för det kommande året. För om du verkligen vet var du vill är det också mycket lättare att ta sig dit. Ett tankeexperiment är att det är ca 160 dagar kvar till midsommarafton och fundera redan nu på hur du vill känna dig när du slår dig ner för en härlig sommarlunch? Om du vill känna dig hälsosam och i god form har vi nedan tagit fram en rad olika erbjudande som du kan ta del av. För nyckeln till ett hälsosammare liv är att skapa rätt förutsättningar och rutiner! 

 

Teckna årskort under januari och få 2 månaders träning gratis

Vi erbjuder alla som tecknar och betalar ett årskort under januari 2 månaders fri träning, vilket innebär att du endast betalar för endast 10 månader och sparar upp till 460 kr. 

Medeonföretag: 1999 kr/år
Övriga: 2300 kr/år

Nå drömvikten med Prenet Startpaket och få 2 månaders gratis träning

Prenet Startpaket innehåller följande; 6 BIA-mätningar/rådgivningar, Prenet-handbok & CDn "Idealvikt". Köper du detta i januari får du även 2 månaders gratis gymträning på Kropp & Energi. Med detta får du goda förutsättningar för att nå din drömvikt under 2015. Läs mer här »

Prenet Startpaket och 2 månaders gratis träning: 2300 kr 

Intresserad?

Är du intresserad? Ring oss på telefon 0760-19 60 76 eller maila på info@kroppochenergi.se

Kropp & Energi reserverar sig för eventuella felskrivningar eller slutförsäljningar

 

2015-11-05

Nytt medlemssystem

Intresserad av att träna eller gå ner i vikt?
Vi kontaktar dig!
*
*
*