Slider4
Slider2
Slider3
SLider1

Vi räkna ut ditt energibehov hos oss!

Slider5

Aktuellt

Här hittar du det senaste från Kropp & Energi.

Nyfiken på PT-träning?

2018-05-11

Känner du att du gör samma sak på gymmet utan synliga resultat? Eller kanske vill du slippa ryggont p g a ditt stillasittande arbete? Kanske har du haft ett uppehåll i träningen och vill komma igång, men har svårt att hitta motivationen?
 

Att träna med en personlig tränare, en så kallad PT, är idag ganska vanligt. Och inte alls så komplicerat som det låter. Ni börjar oftast med att träffas och pratar om vad du har för mål med träningen, och vilka förväntningar du har. Ni pratar även om vad du tränat tidigare, hur din träningssituation ser ut just nu, och hur många gånger per vecka du har som mål att träna. 

 

 

 

Med en PT får du hjälp med allt från att komma igång med din träning, till specifika träningsprogram för t ex att gå ner i vikt, stärka en svag rygg eller springa maraton. Har du inte några klara egna mål, så arbetar du fram dem tillsammans med din PT.

 

Det som gör PT-träning unikt är att den är skräddarsydd för dig utifrån dina behov och förutsättningar. Och med en PT så är du inte fast i ett träningsprogram, utan din PT kommer ändra det om det behövs eller önskas.  En annat stort plus är att du får någon som stöttar dig, utmanar dig och som ser till att du undviker skador.

 

  • Eftersom du och din PT ska spendera tid tillsammans så är det viktigt att ni "klickar".  Vår första träff ger ofta mig och kunden en bra bild av våra förväntningar på varandra och en chans att känna in. Det är viktigt för att samarbetet mellan oss ska bli så bra som möjligt, säger PT Gabriella Lunde.

 

Du kan ofta välja att arbeta fram ett program med din PT som du sedan kör själv. Eller så väljer du att träna tillsammans med din PT ett överenskommet antal tillfällen, ofta 1-2 ggr per vecka.

 
ERBJUDANDE: Just nu har vår PT Gabriella Lunde ett unikt sommarerbjudande. 

 

Intresserad av att träna eller gå ner i vikt?
Vi kontaktar dig!
*
*
*
Captcha: