Slider4
Slider2
Slider3
SLider1

Vi räkna ut ditt energibehov hos oss!

Slider5

Aktuellt

Här hittar du det senaste från Kropp & Energi.

Meditation: kursstart 29/1

2020-01-15

Intresserad av en meditationskurs? Om intresse finns så kör vi igång en tioveckorskurs som startar onsdagen den  29 januari kl. 19.15. När vi får  ihop en liten grupp återkommer vi med bekräftelse att vi kör igång.

Kursen är 10 veckor med start 29/1 kl. 19.15

Pris: 800 kr/kursen
Eventuellt kommer det finnas möjlighet att köpa enstaka kurstillfälle, som i så fall kommer att kosta 100kr/kurstillfälle.

 

Meditation är guidat andningsarbete och total avkoppling i kroppen. Du rensar dina chakras genom att ta ut det ackumulerade skräpet i ditt undermedvetna och låta energin flyta. Stoppa det pratande sinnet för att få fred och lugn i din inre värld så din yttre miljö kan spegla vem du är inom. Förstå allt förbundet med allt så att du känner och utstrålar kärlek, glädje, fred och skratt i ditt liv istället för att explodera när någon triggar dig! Att leva livet i nuet. Livets reda handlar om att lära och dela!
OBS! Kursen kommer att hållas på engelska.

Instruktör: Bernadette Andersson
Vår instruktör har bott och verkat i USA, Japan, Kina och Sverige och kursen är baserad från vad hon lärt sig och praktiserat under  30 år, som visat sig vara mycket effektiv.

Bernadette är född i Sri-Lanka, universitetsutbildad i New York och därefter har hon arbetat som engelskspråkig konsult / montessorilärare och som FN-anställd.

Är du intresserad så skicka ett mail till info@kroppochenergi.se eller använd formuläret via denna länken innan 26/1.

 

Intresserad av att träna eller gå ner i vikt?
Vi kontaktar dig!
*
*
*