Slider4
Slider2
Slider3
SLider1

Vi räkna ut ditt energibehov hos oss!

Slider5

Vill du gå ner i vikt?

 

Vi erbjuder anställda inom Region Skåne

• Effektiv viktminskning med Prenet
• Personlig rådgivning
• Träning nära dig i Malmö
• Hälsosam och varaktig viktminskning

Det viktigaste när man går ner i vikt, är att man använder en hälsosam metod som ger en varaktig viktminskning. Prenet har funnits sedan 1999 och är Sveriges första individuella och kompletta viktminskningsprogram. Med Prenet går du ner i vikt på ett hälsosamt sätt, och får den viktiga kunskap som behövs för att behålla den nya vikten. 

Komplett viktminskningsprogram

Prenet erbjuder ett komplett viktminskningsprogram, som många anställda inom Region Skåne redan upptäckt. Vi mäter din kroppssammansättning genom att göra en BIA mätning och ger dig individuella kostråd, som förhindrar jojobantning. Många använder även vår måltidsersättning, som gör din vardag lite enklare.

Läkare, beteendevetare, dietister, friskvårdare och dataspecialister har utarbetat programmet som består av tre delar:
• Mätning och analys av kroppens sammansättning (BIA)
• Kost – Motions- & Livsstilsråd – KBT
• Måltidsprogram – Nya matvanor

Träning nära dig i Malmö

Vårt träningsprogram är en speciell form av styrke-, konditions och fettförbränningsträning. Du tränar i ett individuellt anpassat tempo. Träningen ger dig såväl bättre kondition som effektiv fettförbränning. Kropp och Energi har en vänlig och avslappnad atmosfär, där du tränar till lugn musik. Vi finns i Malmö, ett stenkast från SUS, på Medeon mittemot Mobilia.  En träningsinstruktör hjälper och visar dig allt som vi erbjuder på gymmet, när du kommer första gången. Under en 14-dagars period får du komma så ofta du vill för att känna efter, om du tycker att denna form av styrke- och motionsträning passar dig.

Sabines resa mot ett lättare liv

Sabine hade genom åren testat en mängd olika metoder för att gå ner i vikt men alltid misslyckats. Visst hade hon gått ner ett antal kilon, men hon gick snabbt upp igen. Därför hade hon tappat sugen och kände att det var omöjligt att ta kontroll över vikten. När hon kontaktade Kropp & Energi hösten 2014 såg Sabine detta som det sista försöket och hennes inställning var att om inte detta fungerade så fick det vara.

”... Alla de andra försöken hade ju misslyckats så varför skulle detta fungera? Men redan när jag träffade min rådgivare Åsa så blev jag positivt överraskad. Lugnt och metodiskt gick vi igenom hur min situation såg ut och vilka mål som var rimliga att sätta upp ...
– Jag kan varmt rekommendera Åsa och Prenet-meotden för de som vill gå ner i vikt och skapa ett lättare, hälsosammare liv.”

Idag, knappt ett år senare har Sabine gått ner 53 kg med Prenet och lever ett mycket lättare liv. 

Läs Sabines hela berättelse

Erbjudande till dig som är anställd inom Region Skåne!


Just nu!

Vi bjuder på Startpaket bestående av 1 Prenet GO samt 1 Prenet BAS, om du tecknar minst ett 3-månadersavtal. Du får dessutom en kostnadsfri mätning av kroppens sammansättning och en individuell kostrådgivning!

Ring oss på:  040-650 15 95 och boka tid för mätning och rådgivning. 
Eller fyll i formuläret på kroppochenergi.se/regionskane

14 dagar fri provträning!

Du får dessutom prova vår vibrationsträning utan kostnad.
Ring  040-650 15 95 och boka tid för instruktion. 

Kontakta oss på

telefon: 0703 - 17 39 52
e-post: info@kroppochenergi.se
Besöksadress
Kropp & Energi
Medeon Science Park
Per Albin Hanssons v.41
214 28 MALMÖ


at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG